Analizler

2018 Sonu İçin Stellar (XLM) Fiyat Tahminleri

Dijital varlıkların hızlı transferine olanak tanımak için yaratılmış bir platform olan Stellar, iyi bir geçmişe sahip ve ileriye dönük potansiyel büyümeye olanağı var. XLM kripto para birimi, şu anda piyasada 8 Milyon $ ‘lık bir pazar sermayesi olan CoinMarketCap’e göre pazarda 8. sırada bulunuyor.

Stellar Lumen 2014 başında kuruldu ve bir açık kaynak platformu olarak kar amacı gütmeyen bir kuruluş tarafından yönetilmektedir. Herhangi bir kripto meraklısı size Stellar’ın portföyünüzde bulundurmanız gereken bir kripto para olduğunu ve bu kripto para biriminin son bir yılda% 900’ün üzerinde bir artışla yukarı çıkmış olduğunu söyleyecektir. Şu anki fiyatı 0.40 $ civarında olan Stellar XLM, CoinMarketCap’teki ilk on listenin en uygun fiyatlı paralarından biri.

Ancak şununla yüzleşelim, bir kripto paranın fiyatı ne olursa olsun, bir yatırımcının bilmesi gereken şey kısa ya da uzun vadede önemli bir kazanç elde etme şansının olup olmadığıdır. İşte bilmeniz gereken bir kaç fiyat tahmini var.

Önerilen Yazımız:Stellar (XLM), Ripple (XRP)’yi Nasıl Geçecek? : https://btcanaliz.com/stellar-xlm-ripple-xrpyi-nasil-gececek/

2018 Sonu İçin Stellar (XLM) Fiyat Tahminleri

Kripto dünyasındaki fiyat tahmini hakkında yorumlar çok fazla olsada, Stellar’ı çevreleyen tahminlerin ne olduğu konusunda özel bir şey var. Her şeyden önce, Stellar ve Ripple’in metodolojisinde oldukça benzer olduğunu bilmeniz gerekir.

Blockchain prensipleri üzerine inşa edilmiş olmasının yanı sıra, büyük bankalar ve finans kurumları olan benzer bir hedefe de sahiptirler. Bu nedenle, tahminlerin birçoğu, Ripple’in fiyatını Stellar’a kıyasla çok daha fazla bir fiyatla karşılaştırarak, XLM’nin fiyatının yakında 1 $ değerinde olacağını ifade etti.

Aslında Stellar IBM gibi şirketleri de içeren ortaklıklarla büyük ilerlemeler kaydetti. IBM’in 50’den fazla Blockchain uygulaması oluşturma yolunda olduğunu unutmayın.

Burada söylenilen ile Stellar (XLM) nereye gidiyor hakkında daha derin bir fikir verecek tahminler bulunmakta.

Ünlü Analiz Şirketinin Stellar Tahmini

Ünlü bir analiz şirketi Stellar’ın Bitcoin değerine ilişkin fiyatının kısa vade tahminiyle 0,00004744 BTC’ye kadar çıkacağını tahmin etmektedir.

EFA’dan Tahminler (Ekonomik Tahmin Kurumu)

EFA, doğru olan karmaşık bir algoritma tarafından desteklenen tahminler sunmaktadır.Firmanın, Stellar’ın fiyat tahmininde önümüzdeki 4 yıldaki 1 $ değerinde olduğu tahmin edilen detaylı bir raporu var.

Önerilen Yazımız: Stellar’a Yatırım Yapmak İçin 5 Neden :https://btcanaliz.com/stellara-yatirim-yapmak-icin-5-neden/

Lütfen dikkat: Lütfen yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapın. Bu yatırım tavsiyesi değil, sadece araştırmamızı sizinle paylaşıyoruz ve yatırım kararlarınızdan sadece siz sorumlusunuz.

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ederseniz seviniriz..

BTC

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kapalı